Bloky se spirálou - nadčasový design a pohodlí

Bloky se spirálou jsou cenným doplňkem k reklamním a konferenčním balíčkům. Snadné použití, formát, který se vejde do tašky, a značné možnosti personalizace - tohle jsou některé z největších výhod tohoto výrobku.

Reklamní bloky

V kanceláři, na školení, na veletrzích nebo na obchodních setkáních - blok se spirálou je téměř vždy užitečné mít po ruce, a pohodlí jeho verze se spirálou je nesporné. Snadné vytrhávání stran, pohodlné prohlížení obsahu a rychlý přístup k poznámkám jsou nejužitečnější vlastnosti tohoto produktu. Další výhodou jsou velké možnosti pokud jde o personalizaci. Zajímavý vizuální efekt získáte výběrem:

  • jedné ze 4 barev spirály,
  • různých tvarů rohů,
  • zušlechtění obálky,
  • dodatečné PVC obálky.

K dispozici máte bloky 50 nebo 100 listů. Obálku vyrábíme z křídového papíru s gramáží 350 g - pro ještě lepší efekt si můžete také objednat dodatečnou PVC obálku. Pro výrobu vnitřku bloku používáme ofsetový papír 80 g. Pokud Váš projekt vyžaduje použití dekorativních papírů, můžete jej realizovat u nás jako individuální objednávku.

Proč stojí za to vybrat bloky se spirálou?

Díky bohatství barev a vzorů to není jen obyčejný sešít, ale módní a praktické příslušenství. Charakteristická a odolná drátěná spirála, tvoříci spoj, je prvkem, který doplňuje vzhled bloku. Možnost libovolného tisku na obálce poskytuje téměř neomezené možnosti v otázce vytváření jedinečných a originálních návrhů.

Blok se spirálou se dokonale ukáže jako reklamní gadget. Ještě nemáte tento produkt u sebe? Podívejte se na naši nabídku!