Blok jako reklamní gadget

Bloky se spirálou se ideální osvědčí jako dárky pro stávající nebo budoucí zákazníky. Reklamní potenciál tohoto výrobku je tak velký, že mnoho společností zahrnuje bloky do svých nákladů na tiskové služby.

Bloky jako reklamní nosiče

Na obálce bloku můžete vytisknout libovolný obsah a umístit na ni název společnosti, logo, motto a dokonce i fotografie produktů, které jsou ve Vaší nabídce. Přidáním překvapujícího prvku zvýrazněného matnou fólií získáte efekt, který způsobí, že reklamní gadget podepsaný Vaší značkou vyvolá příjemné asociace.

5 výhod, které získáte, když budete mít bloky mezi reklamními gadgety

  • Bloky jsou praktické - osvědčí se na veletrzích, konferencích a školeních, jako dárky pro Vaše zákazníky, budou také užitečné pro zaměstnance.
  • Podporují reciprocitu - jako dárek zanechávají pozitivní dojem ze společnosti, což vede k pozitivním sdružením s Vaší značkou a touze udělat něco na oplátku.
  • Bloky jsou odolné - vysoce kvalitní materiály a zušlechtění zaručují živé barvy na delší dobu.
  • Můžete je snadno přizpůsobit svoji vizuální identifikace a bohatá barevná škála obálky, možnost umístění loga a vysoce kvalitní tisk vám pomohou uvolnit Vaši kreativitu a tak vytvořit unikátní reklamní předmět.
  • Bloky jsou nákladově účinné - nejsou mnohem dražší než letáky a jak dlouho vydrží!

Podívejte se na kompletní nabídku bloků a pokud máte zájem o řešení, které jste nemohli najít v naší službě, kontaktujte nás.