Vizitky od A do Z

Jak vytvořit vizitku, která bude působit překvapující efekt, aniž byste ztratili její funkčnost? Podívejte se na tipy, které jsme pro Vás připravili.

Jaký papír použít pro vizitky?

Správný papír je základ a v závislosti na efektu, kterého chcete dosáhnout, si vyberte mezi různými gramážemi, strukturou povrchu a odstínem papíru. Máte příležitost se předvést - v naší nabídce najdete až 16 druhů papíru včetně dekorativního papíru. Pokud chcete dosáhnout efektu premium, zvažte vizitku MultiLoft, která se skládá ze 3 vrstev papíru.

Co si dát na vizitku?

To se může zdát zřejmé, ale informace obsažené v vizitkách budou mít významný dopad na jejich užitečnost pro potenciálního zákazníka. Vizitky by měly obsahovat informace jako:

  • jméno a příjmení,
  • logo a název společnosti,
  • zastávaná funkce,
  • kontaktní číslo,
  • e-mailová adresa,
  • adresa webové stránky.

Text v takové konfiguraci se bez problémů vejde na vizitky ve formátech 85x55 nebo 90x50 mm.

Nejlepší úprava vizitek?

Okouzlující úprava to všechno doplní a dá Vám efekt, který potěší odběratele. Pokud chcete, aby vizitka vypadala moderně a zároveň elegantně, vyberte fólii matnou nebo soft touch, která na dotek připomíná "broskvovou kůži". Pokud dáváte přednost okázalejším řešením - trefou do černého bude lesklá fólie, která vytvoří efektní, zrcadlový efekt nebo pokrytí vybraných prvků na vizitce parciálním UV lakem. Zušlechtění laminátem je také vhodné pro všechny projekty, které používají fotografie nebo živé barvy.