Plakáty - levná venkovní reklama

Tisk plakátů je rychlý, snadný a levný způsob, jak propagovat Vaši firmu, nový produkt, otevření nového prostoru nebo zahájení politické kampaně. Vyvěste stovky plakátů na místech, která často navštěvují Vaši potenciální odběratele. Vyberte si jednostranné plakáty z široké škály standardních velikostí a odolných materiálů, abyste vynikli mezi konkurencí.

Připoutejte na sebe pozornost!

Venkovní reklama je důležitou součástí komunikační strategie, protože pomáhá efektivně komunikovat s potenciálními zákazníky venku. Zajímavý návrh a spolehlivá výroba vám pomůže oslovit velkou skupinů odběratelů. To velmi dobře vědí ti podnikatelé, pro které jsou výdaje na plakáty trvalou položkou v marketingovém rozpočtu.

Plakáty - účinnost za dobrou cenu

Plakáty jsou skvělým způsobem, jak upoutat pozornost dojíždějících do práce veřejní dopravou. Tato forma reklamy se osvědčí při propagaci nového produktu nebo služby, nebo když chcete propagovat novou akci v rámci firemní CSR. Umístění plakátů na populárních komunikačních cestách a místech, navštěvovaných stovkami potenciálních cílových odběratelů pomůže vám efektivně oslovit lidi, kteří by možná v jiné situaci nikdy nepřišli do styku s Vaší značkou.

Chcete se dozvědět více o plakátech? Kontaktujte nás!