Jak vytvořit leták?

Zajímavý projekt letáku a pokročilá technologie tisku tvoří dokonalý pár. Kombinace obou těchto aspektů Vám umožní získat efekt, který překvapí zákazníka a zůstane v jeho paměti delší dobu.

Letáky - investice, které se vyplatí

Letáky jsou nákladově účinný způsob propagace značky. Tato forma reklamy je také považována za méně invazivní ve srovnání s online reklamou. V době, kdy má soukromí zásadní význam, může být leták lepší reakcí na aktuální komunikační trendy než další informační bulletin v e-mailové schránce.

Navrhněte leták podle příležitosti

Před tiskem letáků vyberte 1 z 8 formátů, vyberte druh papíru a ušlechtění.

Leták má obvykle relativně krátkou životnost kvůli typu zpráv na něm umístěných, které mohou odkazovat na jednorázovou událost, např. otevření nového obchodu nebo týdenní akci. Pro výrobu letáků tohoto druhu můžete použít levnější papír s nižší gramáží. Pokud však umístíte na leták informace, které rychle nezastarají, zvažte použití papíru, který zaručí lepší trvanlivost.

Chcete přidat letáku exkluzivní charakter? Objednejte lakování matné, soft touch nebo matné s parciálním UV lakem. Živé barvy a nejdůležitější akcenty na letáku budou tímto způsobem vhodně vystaveny, což zdůrazňuje to, co je na letáku nejvýznamnější.

Nečekejte a vyberte letáky pro Vaše podnikání! Pošlete nám svůj projekt a my se postaráme o zbytek.