Vyprávějte svůj příběh. Vizuálně!

Každá značka je schopna vyprávět svůj příběh na miliony způsobů, ale nejlépe zapamatován bude příběh spojený s obrazem. Sešívané katalogy, vyrobené s maximální pečlivostí, jsou skvělým způsobem, jak zanechat dobrý dojem a zůstat v paměti odběratele delší dobu!

Katalogy "šité" na míru Vaších potřeb

Vytvořte katalog, který vám umožní pochlubit se úspěchy společnosti a zaměstnanců, filozofií značky nebo sortimentem produktů. Vyberte vhodnou technologii tisku, působivé vázání a zušlechtění. Vyberte specializovaný obsah, přizpůsobený rázu katalogu - připravte si několik projektů - pro obchodní veletrhy, pro potenciální uchazeče o zaměstnání nebo jako doplněk ke konferenčnímu balíčku. Vše, co musíte udělat, je vybrat velikost, druh potisku, druh papíru, zušlechtění a druh sešívacích sponek. Celá věc by měla být v souladu s povahou vašeho podnikání!

Proč stojí za to mít sešívané katalogy?

Sešívaný katalog je mocný marketingový a prodejní nástroj a zároveň skvělý způsob, jak sdělit klíčové informace o nových produktech nebo o nadcházející sezónní výprodeji. Kromě toho mají katalogy mnoho dalších výhod:

  • posiluje vztah s klientem - katalog s individuální nabídkou nebo se zvláštním věnováním je mnohem osobnější zkušeností,
  • a zároveň zvyšuje hodnotu Vaší firmy - luxusní papír a dekorace katalogu posiluje pocit prestiže,
  • jsou efektivní v komunikaci - navzdory všudypřítomným online katalogům má papírová verze stále mnoho příznivců.

Neváhejte a objednejte si svoje první sešívané katalogy, aby si vás zákazníci pamatovali delší dobu!