Upoutejte pozornost chytlavým bannerem

Uvnitř nebo venku, bez ohledu na počasí. Odolný a vysoce kvalitní banner z materiálu frontlight byl navržen tak, aby očaroval publikum.

Co má viset... bude propagovat!

Události, výstavní stánky nebo propagační akce v obchodě - tištěné bannery jsou nejlepším marketingovým řešením pro společnosti, které chtějí kolem sebe vytvořit trochu pozitivního rozruchu.

Vyberte formát, který bude Vám nejvíc vyhovovat - použijte oblíbené velikosti nebo přizpůsobte svůj projekt individuální velikosti. K dispozici máte matný nebo lesklý materiál Banner Frontlight 510G. Využijte také možnosti zpevnění okrajů a očkování - to Vám usnadní montáž.

Banner je levný a nákladově účinný reklamní nástroj. Pokud bude umístěn na správném místě, bude schopen sdílet Vaši zprávu obrovskému množství lidí. Zvažte tuto formu reklamy před otevřením nového obchodu, pokud chcete propagovat organizovanou konferenci nebo představit nový produkt ve Vaší nabídce.

Jeden banner - spousta možností

Použití bannerů v propagačních činnostem Vám dává spoustu možností. Zajímavý nápad a netradiční prvky zahrnuté do projektu způsobují, že jej nikdo nepřehlédne. Kromě momentu překvapení je velmi důležitý také aspekt trvanlivosti. Banner typu Frontlight s zpevněnými okraji je nepostradatelný za všech povětrnostních podmínek.

Nejlepší způsob, jak připoutat pozornost v outdooru? Propagujte svou značku pomocí velkoformátového tisku a jednostranného banneru!