Reklamní potenciál bloku s obalem

Bloky s obalem plní mnoho funkcí - jsou nosičem informací, formou reklamy a užitečným reklamním předmětem. Lepená verze bloku je snadno použitelná, praktická a užitečná, když potřebujete rychle něco zaznamenat.

Blok s obalem o reklamním potenciálu

Bloky znamenají víc než jen listy papíru - je to pozvánka na kreativitu, místo, kde začínají cenné projekty, a soubor myšlenek zachycených na papír. Blok v lepené verzi je ideální pro předběžné poznámky, je také snadno použitelný. Popsané, nepotřebné listy lze snadno odstranit a tím připravit místo pro další poznámky.

Jak vytvořit zajímavý lepený blok?

Vyberte druh papíru a formát - k dispozici máte A6, A5, A4 a DL. V dalším kroku nastavte objem bloku - 25, 50 nebo 100 listů (vnitřní listy poznámkového bloku vyplníme ofsetovým papírem 80 g). Zůstává ještě otázka obalu - bohatý výběr papírů, včetně dekorativních, dává Vám spoustu možností a pomáhá realizovat i ty nejneobvyklejší projekty.

Na tom, jak použijete obal, bude záviset úspěch Vašeho bloku jako reklamního nosiče. Umístěte na něj přitahující oko grafiku, reklamní slogan, logo a kontaktní údaje.

Už máte nápad, ale v cestě úspěchu stojí ještě realizace? Vyberte parametry a my se postaráme o zbytek!