Lepené katalogy - elastické a estetické

Klíčem k úspěchu reklamního katalogu - kromě jeho obsahu - je správná výroba. Kromě výběru cílové skupiny, textů a zprávy je velmi důležitý způsob prezentace obsahu. Pokročilá technologie tisku umožňuje vytvářet lepené brožury, ve kterých není třeba volit mezi estetikou a trvanlivostí.

Výhody lepených katalogů

Jednou z nesporných výhod lepených katalogů je jejich objem (můžete v něm vytisknout až 256 stran!). Vázání lepené odolným polyuretanovým lepidlem (PUR) dokonale přiléhá ke každému druhu papíru a obálek. Lepený katalog je velmi elastický, což usnadňuje jeho prohlížení.

Dokonalá životnost a pohodlí

Lepený katalog je snadno použitelný a trvanlivost použitého lepidla zajišťuje, že opakované prohlížení stránek nezpůsobuje rozlepení celé konstrukce. Toto médium marketingové komunikace se ukáže jako atraktivní způsob prezentace nabídky, ale můžete jej také použít jako místo k vyprávění svého vlastního příběhu. Mnohé společnosti používají brožury pro prezentaci firmy, profilů tvůrců značky nebo představení odběrateli hodnot, které společnost vyznává při projektování svých produktů nebo služeb.

Udělejte skvělý první dojem

Pokud chcete připoutat pozornost současných a nových zákazníků, vsaďte na lepené katalogy. Zajímavý obsah s dodatečnými vizuálními vlastnostmi bude mnohem působivější a odběratel bude jej s největší pravděpodobností pamatovat delší dobu. Použijte řešení z řady zušlechtění - můžete si vybrat fólii matnou, lesklou, soft touch, jakož i možnost nanesení na vybrané prvky obálky brožury UV laku, který zdůrazní aspekty, na kterých Vám záleží nejvíce.

Zkušenosti našich zákazníků ukazují, že pečlivě vyrobený katalog je zárukou úspěchu. Objednejte si lepený katalog a vyprávějte svůj vlastní příběh!